Συνταγές με Μέλι
Φέτα σαγανάκι με σουσάμι και μέλι Χρυσή Επιλογή!
Υλικά Συνταγής
- 400 γραμ. φέτα σκληρή
- 2 αυγά χτυπημένα
- 3 κ.σ αλεύρι
- 2 φλ. σουσάμι
- 1/2 φλ. μαυροσούσαμο
- ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
- θυμαρίσιο μέλι για το σερβίρισμα
Εκτέλεση:
- Ανακατεύουμε το σουσάμι και το μαυροσούσαμο σε μπολ, που θα χρειαστούμε για την τηγανιτή φέτα σαγανάκι με μέλι και σουσάμι.
- Κόβουμε τη φέτα σε κομμάτια. Ταμπονάρουμε στο αλεύρι, να μαζέψει τα υγρά του τυριού.
- Χτυπάμε τα αυγά σε μπολ. Βουτάμε ένα ένα κομμάτι φέτας και έπειτα το πανάρουμε στο σουσάμι.
- Αραδιάζουμε σε λαδόκολλα και βάζουμε λίγο στην κατάψυξη.
- Τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά να ροδίσει η κρούστα.
- Βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Περιχύνουμε με θυμαρίσιο μέλι χρυσή επιλογή.