Ανακατεύουμε όλα τα υλικά (εκτός από το μέλι), ρίχνοντας κουταλιά-κουταλιά το αλεύρι.
Ανακατεύουμε συνεχώς προς μια κατεύθυνση (π.χ. όλο δεξιά) και όταν πήξει αρκετά (να μην είναι νερουλό – πιο πολύ πηχτό να είναι), ρίχνουμε μια-μια κουταλιά γεμάτη.
Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι (σαν τους λουκουμάδες).
Περιχύνουμε τις τηγανίτες με μέλι και τις σερβίρουμε ζεστές.
Βασιλικός Πολτός
Είναι μια κρεμώδης ουσία που εκκρίνεται από τους υποφαρυγγικούς αδένες των νεαρών εργατριών μελισσών. Η ονομασία Βασιλικός Πολτός... read more